Partners

Bouwbedrijf Ligtenberg

Bouwbedrijf Ligtenberg

Huis bouwen samen met een realistische bouwer!

Van kavel naar een onder architectuur gebouwd droomhuis. Stappen die u solide, snel en secuur zet met Bouwbedrijf Lichtenberg.

http://www.bouwbedrijf-lichtenberg.nl


EVE

EVE Architecten

Architectuur, van schets naar vergunning.

Daarom hebben wij het traject van ontwerp tot en met oplevering, opgeknipt in overzichtelijke stappen. En elke stap heeft een eigen herkenbaar label. Elk label brengt u een stap dichter bij uw droomwoning. U kiest zo eenvoudig welke labels het beste bij u passen en welke werkzaamheden wij voor u doen. Helder, praktisch en transparant!

http://www.eve-bv.nl


Vastbouw Rijssen

Samen bouw je beter

Bouwen in de breedste zin van het woord. Dus wat u ook voor bouwproject in gedachten hebt, wij realiseren het graag!
Samen met u. 

http://www.vastbouw.nl


Akor Rijssen

Akor realiseert

Akor is een typisch Rijssense onderneming, het draait bij ons om vertrouwen en het opbouwen van een lange-termijn-relatie met onze opdrachtgevers. Ons motto is ‘Akor realiseert’. Wij realiseren uw huisvestingswens en gaan daarbij verder dan bouwen alleen. Onze kracht is het flexibel én creatief oplossen van huisvestingsvraagstukken voor bedrijven, winkelorganisaties, overheden en particulieren.

http://www.akor.nl/


Voortman Steel Construction

Toonaangevende bouwer in staal

We realiseren kwalitatief hoogwaardige projecten in de utiliteitsbouw, industriebouw en systeembouw. In ons ruim vijftigjarig bestaan zijn we uitgegroeid tot een sterke, zeer betrouwbare en vooraanstaande staalbouwer.

http://www.vsc.nl